Öppna förskolan i Blackeberg

Vinjegatan 8

Bromma

Vår öppna verksamhet är en kostnadsfri mötesplats där du deltar tillsammans med ditt/dina barn och väljer själv när du vill komma och gå. Hör kan du knyta kontakter med andra barn och föräldrar, leka, läsa sagor, måla och sjunga.

Öppen förskola

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen
  • Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga
  • Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Aktiviteter

Tisdagar är det babycafé för de allra minsta i en lugn och harmonisk miljö. Det finns möjlighet att anmäla sig till spädbarnsmassagekurs och en bokcirkel för barn mellan 6–8 månader.

Varje dag kan alla delta i en sång- och sagostund och skapande i ateljén där olika material kan prövas och utforskas i en miljö som lockar till nyfikenhet. Det finns möjlighet att göra gipsavtryck av ditt/dina barns händer och fötter. Du kan göra textiltryck på medhavda klädesplagg eller trycka fötter på en tavla.

Öppna förskolan ligger nära Blackebergs Tunnelbana.

Vår innemiljö är rolig, kreativ och lärorik. Vår och höst gör vi skogsutflykter en förmiddag i veckan för alla som vill följa med. Vi avslutar vårterminen med att förlägga verksamheten i Blackebergsparken en dag i veckan där vi leker, grillar och sjunger tillsammans.

Måltider

Vårt café erbjuder nybakade bullar, smörgåsar, kaffe/te, frukt m.m. och här kan du även värma och äta din medhavda lunch.

Här finns alltid någon som lyssnar och har tid för samtal, utbyta erfarenheter och tankar. Du kan även få råd, stöd och vägledning i din föräldraroll.

Vi har ett KlimatSmartrum där du kan ge kläder/skor ditt barn inte använder och byta till kläder ditt barn behöver.

Måndag, torsdag och fredag - för alla åldrar klockan 9-16

Onsdag - för alla åldrar klockan 9-14