Öppna Förskolan Fruängen

Fruängsgatan 18–20

Hägersten-Liljeholmen

Här kan du knyta kontakter och träffa andra vuxna med barn, för att sjunga och leka tillsammans i en stimulerande miljö. Det är en öppen verksamhet där du kommer och går som du själv vill.

Öppen förskola

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen

Aktiviteter

Vi är en kostnadsfri verksamhet för föräldrar som är hemma med sina barn. Åldern på barnen varierar från nyfödda upp till skolåldern.

Tisdag, onsdag och torsdag är verksamheten öppen för alla barn. Måndag och onsdag eftermiddag är de allra minsta i centrum.

Vi har sångstund varje dag en timme efter att vi öppnat. Förutom trevlig samvaro med andra barn och vuxna kan du hos oss pröva på till exempel fingerfärg, vattenlek, få hjälp att göra gipsavgjutning på ditt barns hand eller fot.

Vi har endast inomhusverksamhet.

Måndag 13.00–16.00 (0–10 månader)

Tisdag 09.00–12.00

Onsdag 09.00–12.00

Onsdag 13.00–16.00 (0–10 månader)