Rum med stora fönster, leksaker, rutschkana och tyg hängandes från taket.

Öppna förskolan i Liljeholmen

Liljeholmstorget 7, plan 7, Stockholm

Hägersten-Liljeholmen

På öppna förskolan i Liljeholmen kan du som vuxen möta och lära känna andra vårdnadshavare med små barn. Ditt barn får träffa andra barn och pröva på olika lek- och sysselsättningsmaterial. Verksamheten är kostnadsfri och det behövs ingen anmälan.

Öppen förskola

• Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss

Måndagar
Riktade grupper för unga föräldrar och ensamstående föräldrar som bor i Hägersten-Liljeholmen.

Tisdagar och torsdagar
Öppet kl. 9–16 för barn från 10 månader. Sångstund kl. 10.15 och kl. 14. Sista insläpp kl. 15.15.

Onsdagar
Öppet kl. 9–16 för barn upp till 10 månader. Sångstund kl. 10.30 och kl. 14. Sista insläpp kl. 15.15.

Fredagar
Ingen öppen verksamhet, men ibland har vi öppet för familjer med tvillingar som har barn upp till 1 år och bor i Hägersten-Liljeholmen.

Öppna förskolan ligger på plan 7 i Vårdhuset i Liljeholmens galleria.

Det finns möjlighet att värma och äta medhavd mat på öppna förskolan.

Det är många som vill besöka oss på öppna förskolan och ibland blir det tyvärr fullt. När det är fullt sätter vi upp en skylt på dörren. När skylten sitter uppe gäller principen ”en ut, en in”. För att så många som möjligt ska kunna besöka oss kan vi bara ta emot ett besök per familj och dag. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Öppettider i jul

Onsdag 12/12 klockan 9–16 : Sista babyöppet innan jul
Torsdag 13/12 klockan 10–12: Julavslutning för barn från 10 månader

Vi öppnar åter igen onsdag 9 januari.

God Jul!

Mer information

Följ oss gärna på Facebook för löpande information om till exempel aktiviteter och avvikande öppettider.

Öppna förskolan i Liljeholmen på Facebook

Du är även välkommen att kontakta oss på 08-508 22 571 för frågor och information om våra aktiviteter!