Öppen förskola Kungssätravägen 33

Kungssätravägen 33 Skärholmen

Skärholmen

Öppna förskolan ligger centralt intill Sätra centrum. Det är en kostnadsfri verksamhet för små barn mellan 0-6 år i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar, eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan. Öppet: 9-15.30

Öppen förskola

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Aktiviteter

Vi bjuder in till samling varje dag klockan 11.00 och 14.00. Vi leker med språket genom sång, ramsor och sagor.

Måndag: 9.00–15.30 Babyrytmik kl.11 (Endast för barn upp till 1 år)
Tisdag: 9.00–15.30 Sångstund kl.11 och 14
Onsdag: 9.00–15.30 Sångstund kl.11 och 14
Torsdag: 9.00–15.30 Sångstund kl.11 och 14
Fredag: 9.00–15.30 Sångstund kl.11 och 14
Vi erbjuder olika typer av skapande verksamhet, sago- och musikstunder samt sociala aktiviteter som frukost och luncher.

Öppna förskolans lokaler ligger i samma fastighet som bla. vårdcentralen i Sätra. Ett stort ljust rum där möjligheterna till skapande, sång och lek finns. Kök och matplats. Det finns ingen gård i anslutning till öppna förskolan, men närhet till stor park och promenadavstånd till skogen och Mälaren.

Måltider

Nybryggt kaffe och te finns på öppna förskolan varje dag. Medhavd mat kan värmas upp och ett matrum med flera platser erbjuds.

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter. Öppna förskolan är en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn. Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker.

Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap.