Blå och vit enplansbyggnad med parkerade barnvagnar utanför.

Sannadals öppna förskola

Gröndalsvägen 41, Stockholm

Hägersten-Liljeholmen

Sannadals öppna förskola ligger centralt i Gröndal omgiven av en lekpark och natur, samt nära kollektivtrafik. Här kan du som vuxen tillsammans med ditt barn träffa andra barn och vuxna.

Öppen förskola

Aktiviteter

Vi erbjuder barn och föräldrar möjlighet att träffas och umgås i en trygg och pedagogisk miljö. Föräldrarna ges tillfälle att skapa nya kontakter och utveckla sitt sociala nätverk. Vi lägger stor vikt på bemötandet av barn och föräldrar för att alla ska bli sedda.

Sångstund

Vi har två sångstunder under dagen där vi sjunger och leker med rim och ramsor. De dagar vi har öppet på förmiddagen har vi sångstund klockan 10.15 och de dagar vi har öppet på eftermiddagen har vi sångstund klockan 14.00.

Hos oss kan barnen leka och umgås i en pedagogisk miljö. Det pedagogiska materialet är riktat till de yngre barnen. Barnen har bland annat möjlighet att utveckla sin motorik, sitt språk och det sociala samspelet.

Hos oss finns det möjlighet att fika samt äta egen medhavd lunch med sina barn.

Måndag STÄNGT
Tisdag klockan 9.00–15.30
Onsdag klockan 9.00–15.30
Torsdag klockan 9.00–15.30
Fredag klockan 9.00–12.30

OBS! Vi har stängt under perioden 20/12 2018 till 7/1 2019.

Följ oss gärna på vår sida på Facebook.