Solhems hagväg 10, Familjecentralen

Solhems hagväg 10

Spånga-Tensta

Familjecentralen är en frivillig öppen förskola som riktar sig till barn mellan 0-6 år och som inte är inskrivna i barnomsorgen. Den är kostnadsfri och utan föranmälan. Vi har sångstunder, föräldragrupper och second hand-försäljning.

Öppen förskola

Inga uppgifter

Vad kan barnen göra hos oss?
De hittar andra barn att leka med, pysslar, spelar spel, sjunger, målar och annat.

Vad kan föräldrarna hos oss?
De hittar andra vuxna att prata med, lek med barnen, pysslar, dricker te/kaffe, handarbetar, deltar i gruppverksamhet och annat.

På onsdagar har vi föräldragrupper med olika teman: klockan 10.00-11.30.

Vi erbjuder Gravid/Baby Café (barn 0-8 månader) på torsdagar klockan.12.00-15.30.

Vi erbjuder en mötesplats där föräldrar och barn upp till sex år är välkomna till en lekvänlig miljö med stort lekrum, hopp- och byggrum. Öppna Förskolan ligger i en Familjecentral med Barnvårdcentral, Barnmorskemottagning och Familjerådgivning i samma hus. Vi amnings- och skötrum finns tillgängligt, samt ett kök.