Ingång

Öppna förskolan Dalen

Dalgränd 17

Enskede-Årsta-Vantör

Öppna förskolan i Dalen välkomnar föräldrar och barn 0-5 år. Det är en gratis öppen verksamhet med bland annat spädbarnsmassagegrupper, babyöppet och riktad verksamhet. Vi finns på Facebook ”öppna förskolorna EÅV”.

Öppen förskola

Inga uppgifter

Aktiviteter

På öppna förskolan kan du leka, sjunga och skapa tillsammans med ditt barn i en stimulerande miljö. Som vuxen kan du även utbyta erfarenheter, få stöd i ditt föräldraskap och lära känna andra familjer. Olika gruppaktiviteter och teman erbjuds föräldrar och barn utifrån önskemål och behov. Den här terminen kommer vi bland annat erbjuda träffar för unga föräldrar, upp till 25 år. Under öppettiderna kan man komma och gå som man vill och fika finns till självkostnadspris.

Öppna förskolan Dalen ligger mittemot Dalenparken som erbjuder lek för små och stora barn med gungor och klätterställning.

Lokalen ligger på markplan utan nivåskillnader. Vagnen låser du fast utomhus, ta med lås och regnskydd. Lokalen har öppen planlösning och bjuder in till rörelse, skapande och umgänge.

Måltider

Hos oss kan du köpa enklare fika till självkostnadspris och betala med Swish. Du kan också ta med egen mat/mellanmål till dig och ditt barn och värma på plats.

Öppettider kommer läggas ut så snart renoveringen av lokalen är klara och öppna förskolan öppnar sin verksamhet.