Ingång

Öppna förskolan Högdalen, Familjens hus

Rangstaplan 15

Enskede-Årsta-Vantör

Öppna förskolan är en mötesplats för föräldrar eller annan vuxen och deras barn i åldern 0-5 år. Vi umgås, leker, sjunger och skapar tillsammans. Som förälder kan du få stöd och vägledning i din föräldraroll.

Öppen förskola

Inga uppgifter

Aktiviteter

Planerade aktiviteter och inbjudna gäster/föreläsare förekommer. SFI finns för föräldralediga. Vi finns på Facebook ”öppna förskolorna EÅV”. Där lägger vi ut aktuell information.

Våra lokaler är inbjudande och pedagogiska.

Varje dag har vi sångstund.
Sångstund förmiddagar kl.10.00
Sångstund eftermiddagar kl. 14.00

I Familjens hus arbetar även Föräldrarådgivare om du som förälder skulle behöva någon att prata med. All personal på Familjens hus har tystnadsplikt.

Ekologiskt kaffe/te, frukt och bröd finns till självkostnadspris På anslagstavlan sätter vi upp aktuell information. Ibland har vi gäster och gör utflykter. Vi finns även på Facebook (Öppna Förskolorna EÅV).

Våra öppettider:

Måndag:

9.00-12.00 Alla åldrar (SFI för föranmälda, pågår samtidigt som den ordinarie verksamheten).

13.00-15.30 0-12 mån

Tisdag:

9.00-12.00 Alla åldrar

13.00-15.30 0-12 mån

Onsdag:

13.00-15.30 0-6 mån

Torsdag:

13.00-15.30 Alla åldrar

Fredag:

9.00-12.00 Ensamstående föräldrar, alla åldrar

Vissa torsdagar stängt för möten och planering. Reservation för vissa ändringar. Se mer info här på webbsidan och Facebook.