Bild på en tygelefant som målar

Duvnäsgatans öppna förskola

Duvnäsgatan 14

Södermalm

Julstängt 20/12 2018- 8/1 2019. Välkomna till öppna förskolan på Duvnäsgatan. Här är gott om plats i mysiga lokaler. För de yngsta finns lugna soffhörn att äta och vila. För de mer rörliga finns möjlighet till skapande och motoriska utmaningar.

Öppen förskola

Aktiviteter

Varje dag en timme efter öppnandet, har vi en sångsamling. Det finns alltid tillgång till skapande material för att rita och måla. De yngsta barnen kan ligga och undersöka i en tygpool och för de äldre finns möjlighet till skapande, motoriska utmaningar, utklädning och massor av utforskande och rolig lek tillsammans med andra barn och vuxna.

Öppettider:

• måndagar 09.00-12.00
  • tisdagar 10.30-13.30
  • onsdagar 09.00-12.00
  • torsdagar 09.00-12.00

Vi har öppet för barn i ålder 0-5 år.

Vi har rymliga och härliga lokaler med möjlighet att röra sig på stora ytor. Här finns också flera lugna hörn att dra sig undan till när man så önskar.

För de extra aktiva finns tillgång till ett rörelserum med tjockmatta, bollar och mål.

Många tar med sig mat och värmer den i det fullt utrustade köket.

Ni hittar hit genom att ta 2:ans eller 66:ans buss till Sofia skola.
Vid Duvnäsgatan 14 finns en stor järngrind, gå in genom den och över gården.