Solhems hagväg 10, Familjecentralen

Solhems hagväg 10

Välkommen tillsammans med ditt barn till vår öppna förskola på Familjecentralen. Verksamheten är frivillig och vänder sig till barn 0-6 år som inte är inskrivna i barnomsorgen. Det är kostnadsfritt och du behöver inte anmäla dig i förväg.

Öppen förskola
Spånga-Tensta

• Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss

Aktiviteter

Öppna förskolan leds av Tarja, Ewa och Marita. Du har möjlighet att dela tankar och funderingar med oss. Ditt/dina barn får en introduktion till förskolan genom sång, rörelse och skapande.

Våra aktiviteter
Vi har sångstund 11.00.
Onsdagar: 10.30 Föräldraträff (diskussion, information)
Fredagar: Utflykt om vädret tillåter

Vi erbjuder en mötesplats där föräldrar och barn upp till sex år är välkomna till en lekvänlig miljö med stort lekrum, hopp- och byggrum. Öppna Förskolan ligger i en Familjecentral med Barnavårdcentral, Barnmorskemottagning och Familjerådgivning i samma hus. Amnings- och skötrum finns tillgängligt, samt ett kök.

Möjlighet att värma medhavd mat finns.
Fika finns till självkostnadspris.

Föräldraträffar med föräldrarådgivningen
Tema:
Tillsammans
Om föräldraskapet och relationer. Vi pratar om olika aspekter av föräldraskapet och relationer. Kom och prata med oss.
Onsdagar kl. 10.30-11.30. Ingen föranmälan behövs.
12/2, 19/2, 4/3, 11/3, 18/3, 25/3