Blå och vit enplansbyggnad med parkerade barnvagnar utanför.

Sannadals öppna förskola

Gröndalsvägen 41, Stockholm

Sannadals öppna förskola ligger centralt i Gröndal omgiven av en lekpark och natur, nära kollektivtrafik. Här kan du som vuxen tillsammans med ditt barn träffa andra barn och vuxna.

Öppen förskola
Hägersten-Älvsjö

Aktiviteter

Hos oss kan barn tillsammans med dig som vuxen träffas och umgås i en trygg och pedagogisk miljö. Här ges tillfälle att umgås med andra vuxna med barn och möjlighet att utveckla ditt sociala nätverk. Vi lägger stor vikt på bemötandet av barn och dig som förälder för att alla ska bli sedda.

Sångstund

Varje dag har vi sångstunder där vi sjunger och leker med rim och ramsor.

Hos oss kan barnen leka och umgås i en pedagogisk miljö. Det pedagogiska materialet vänder sig främst till de yngre barnen. Barnen har bland annat möjlighet att utveckla sin motorik, sitt språk och det sociala samspelet.

Måltider

Hos oss finns det möjlighet att fika. Det går också att äta egen medhavd lunch med ditt barn.