Ingången

Öppna förskolan Stureby/Svedmyra

Tussmötevägen 171

TILLSAMMANS HJÄLPS VI ÅT att minska smittorisken för Corona! Följande gäller: - Är du, ditt barn eller någon i din familj sjuka? Stanna hemma. - Varit utomlands? Besök inte öppna förskolan på 14 dgr. - Tvätta händerna! Vi håller öppet som vanligt!

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

• Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss

Aktiviteter

Öppna förskolan välkomnar föräldrar och barn i åldern 0-6 år till en pedagogisk och social mötesplats. Vi finns på Facebook, öppna förskolorna EÅV

Som vuxen kan du knyta nya kontakter, utbyta erfarenheter, få tips, råd och stöd. Verksamheten styrs av besökarnas behov och önskemål. Öppna förskolan är en öppen och frivillig verksamhet som är kostnadsfri.

Vi har tvillinggrupper och en pedagog är utbildad gruppledare för föräldrastödsprogrammet Alla Barn i Centrum (ABC) och Komet.

Vi håller till i ljusa, fräscha lokaler som ligger i Stureby sjukhem. Här kan barnen leka i en välkomnande och pedagogiska miljö. Utanför våra lokaler finns fina grönområden där vi ibland leker och grillar.

Enskede-Årsta-Vantörs Öppna förskolor är främst till för föräldralediga och deras barn som bor i stadsdelen och för de barn som inte är inskrivna i förskolan.

OBS! STÄNGT 21 och 27 februari för fortbildning och planering.

Våra ordinarie öppettider är:

13.00-15.00 Babyöppet 0-12 månader

Riktad verksamhet hela dagen

9.00-12.00 Endast öppet för Tvillingar

13.00-14.00 Barnvagnspromenad (för alla)

13.00-15.30 Finska öppna förskolan

13.00-15.00 Babyöppet 0-12 månader

13.00-15.00 Babyöppet 0-6 månader

9.00-12.00 Öppet för 0-24 mån

Sångstund kl. 10.15 på förmiddagar och kl 14.00 på eftermiddagar.

Lässtund kl. 9.30 och kl. 13.15 varje dag.

Vissa dagar har vi stängt för möten och planering. Reservation för ändringar.

Vi finns på Facebook ” Öppna förskolorna EÅV”. Där lägger vi ut aktuell information

Tänk på att:

• inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande.
  • du och ditt barn ska vara friska när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.

Välkomna!

Linnéa och Therese