Öppna förskolan Örby Pop-up och Pappaöppet

Gamla Huddingevägen 425

TILLSAMMANS HJÄLPS VI ÅT att minska smittorisken för Corona! Följande gäller: - Är du, ditt barn eller någon i din familj sjuka? Stanna hemma. - Varit utomlands? Besök inte öppna förskolan på 14 dgr. - Tvätta händerna! Vi håller öppet som vanligt!

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

Välkommen till Öppna förskolan och bibliotekets POP-UP!

Öppet för alla med barn 0-6 år på fredag 9-12 och pappaöppet lördagar 9.30-12.30.

En mötesplats med lek, skapande och språkinspiration.

Fredagar:

Mötesplats för föräldralediga med barn i åldern 0-6 år. Här träffar barn och föräldrar andra vuxna och barn i en pedagogisk verksamhet ledd av en pedagog och en bibliotekarie.

Sångstund för alla kl. 10.30. Babybokprat kl. 11.30 för bebisar som inte börjat krypa.

Lördagar:

Mötesplats för pappor och barn (ålder 0-6 år). Ta chansen att skapa, leka och byta erfarenheter med andra pappor med barn i samma ålder. På lördagar leds verksamheten av en manlig och kvinnlig pedagog.

I bibliotekets inspirerande lokaler finns möjlighet till lek, skapande och språkinlärning.

Biblioteket ligger i Örby skola. Vagnar kan ställas utanför entrén. Ta med eget lås. Det går att låsa fast några vagnar i ett räcke.

Måltider

Enkel fika finns att köpa till självkostnadspris. Det går bra att betala med Swish.

Fredagar

9-12 Öppet för alla, barn 0-6 år

Lördagar

9.30 - 11.30 Pappaöppet

Verksamheten är gratis och du kommer och går när du vill under öppettiderna. Var och en ansvarar för sitt barn och vi hjälps alla åt att plocka undan innan hemgång.

Projektet är finansierat av Länsstyrelsen.

Välkomna hälsar

Eva och Katarina på fredagar