Barn som åker kana på isen

Coronaviruset: Öppna förskolan är stängd till och med den 24 januari.

Öppna förskolan i Björns trädgård

Götgatan 45

Välkommen till öppna förskolan i Björns trädgård som ligger centralt på Södermalm vid Medborgarplatsen. Vuxna med barn 0-5 år är välkomna tillsammans. Ingen föranmälan krävs. Öppna förskolan är en mötesplats för hela familjen med barnen i fokus.

Öppen förskola
Södermalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Aktiviteter

Här erbjuder vi lek, lärande, skapande verksamhet, sångstund och social samvaro under pedagogisk ledning.

• Sångstund
  • Vi erbjuder skapande verksamhet enligt önskemål från er besökare
  • Varje termin erbjuder vi 1-2 professionella kulturupplevelser

Inomhus erbjuder vi en lockande miljö med material som uppmuntrar till lek, lärande och samvaro.

Utomhus finns en härlig lekplats med gungor, sandlådor, rutschkanor, klätterredskap och mycket annat.

Måltider

Det finns ett minikafé där vi säljer bland annat kaffe, te, frukt, bakverk och barnmat. Det finns möjlighet att värma mat och låna barnstolar i vårat gästkök.