Barn som åker kana på isen.

Särskilda restriktioner med anledning av pandemin

Öppna förskolan i Björns trädgård

Götgatan 45

Välkommen till öppna förskolan i Björns trädgård som ligger centralt på Södermalm vid Medborgarplatsen. Vuxna med barn 0-5 år är välkomna tillsammans. Ingen föranmälan krävs. Öppna förskolan är en mötesplats för hela familjen med barnen i fokus.

Öppen förskola
Södermalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Aktiviteter

Verksamheten är öppen med vissa begränsningar. Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd för att minska risk för smittspridning. Max åtta personer i lokalen, inklusive barn.

• Stanna hemma om du har minsta sjukdomssymtom.
  • Både vuxna och barn tvättar händerna innan ni kommer in i lokalen.
  • Vuxna håller minst 1,5 meters avstånd till varandra under hela besöket.
  • Just nu tar vi endast emot barn som inte har någon ordinarie pedagogisk omsorg.

Sångstund

Klockan 10.00 och 11.30

Inomhus erbjuder vi en lockande miljö med material som uppmuntrar till lek, lärande och samvaro. Här erbjuder vi lek, lärande, skapande verksamhet, sångstund och social samvaro under pedagogisk ledning.

Utomhus finns en härlig lekplats med gungor, sandlådor, rutschkanor, klätterredskap och mycket annat.

Måltider

Det finns ett minikafé där vi säljer bland annat kaffe, te, frukt, bakverk och barnmat. Det finns möjlighet att värma mat och låna barnstolar i vårat gästkök.