Illustration över förskola.

Restriktion på grund av coronaviruset: Antal deltagare begränsas till 8 vuxna plus medföljande barn.

Öppna förskolan Gustav Adolfsparken

Gyllenstiernsgatan 11

Öppna förskolan Gustav Adolf är en mötesplats för föräldrar/vuxna med barn 0–5 år som inte är inskrivna i förskola. Välkommen till en gemenskap med andra små och stora i en barnvänlig miljö. Verksamheten är kostnadsfri.

Öppen förskola
Östermalm

Uppgift saknas

Aktiviteter

På öppna förskolan är den som har barn i åldern 0-5 år välkommen att träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter, sjunga och leka med ditt barn. Sångstund 10.30 och 14.00. Du kan få gratis stöd och ställa alla dina frågor som handlar om att vara förälder.

På grund av risken för smittspridning av coronavirus, bedrivs öppna förskolans verksamhet endast utomhus. Vi begränsar också antalet deltagare till 8 vuxna plus medföljande barn.

Verksamheten är förlagd i en parklek med utemiljö anpassad för barn i alla åldrar där det även finns tillgång till lekmaterial.

Det finns mikrovågsugn att värma sin mat i samt kaffe och te till självkostnadspris.

Tänk på att:

• Inte använda parfym eller dofter som kan vara allergiframkallande.
  • Ditt barn ska vara friskt när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.
  • Om en helgdag infaller på en fredag är öppna förskolan stängd.