Öppna förskolan Gustav Adolf

Gyllenstiernsgatan 11

Öppna förskolan Gustav Adolf är en mötesplats för föräldrar/vuxna med barn 0–5 år som inte är inskrivna i förskola. Välkommen till en gemenskap med andra små och stora i en barnvänlig miljö. Verksamheten är kostnadsfri.

Öppen förskola
Norra innerstaden

Uppgift saknas

Aktiviteter

På öppna förskolan är du som har barn i åldern 0–5 år välkommen att träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter, sjunga och leka med ditt barn. Du kan få gratis stöd och ställa alla dina frågor som handlar om att vara förälder.

Aktiviteter under februari

29 februari: Stängt från klockan 13.30. Öppna förskolorna har möte med familjecentralen.

Aktiviteter under mars

21 mars: Vi uppmärksammar internationella Down Syndromdagen och rockar sockorna.

27 mars: Vi firar in påsken! Tessinparkens öppna förskola, Humlegårdens öppna förskola och Gustav Adolfparkens öppna förskola har gemensam uteverksamhet i Tessinparken. Grillen kommer vara tänd, det blir påskpyssel, äggjakt och det är fritt fram om man vill klä ut sig.

Av utrymmesskäl begränsar vi antalet deltagare till 8 vuxna plus medföljande barn.

Verksamheten är förlagd i en parklek med utemiljö anpassad för barn i alla åldrar där det även finns tillgång till lekmaterial.

Det finns mikrovågsugn att värma sin mat i samt kaffe och te till självkostnadspris.

Tänk på att

• Inte använda parfym eller dofter som kan vara allergiframkallande.
  • Ditt barn ska vara friskt när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.
  • Om en helgdag infaller på en fredag är öppna förskolan stängd.

Personalmöten

En gång i månaden har vi personalmöte. Då öppnar vi först klockan 13.00. Toaletterna är dock tillgängliga från klockan 09.00.

• 24 januari
  • 21 februari