Öppna förskolans är ett fristående hus med äldre lokaler i närhet till förskolor och skola. Öppna förskolan ligger i anslutning till en parklek med gu

Öppna förskolan Ekholmen

Ekholmsvägen 192 Skärholmen

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter.

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund och assistanshund välkommen

Varje dag

Sångstund klockan 10.00

Gemensam grillning i parken från klockan 15.00 (ta med det du vill grilla)

Facebook och Instagram

Följ oss gärna på sociala medier för information och aktuella händelser.
Öppna förskolan i Skärholmen, Facebook
Öppna förskolan i Skärholmen, Instagram

Öppna förskolan Ekholmen består av ett fristående hus med ett stort rum med möjlighet till lek och samvaro. Kök med flera bord där lunch kan värmas. Utemiljön bjuder in till lek i en stor park med flera olika klätterställningar och andra utmaningar.

Nybryggt kaffe finns alltid och medhavd mat kan värmas.

Öppen förskola vänder sig till barn 0–5 år och deras föräldrar/andra vuxna. Vi erbjuder en trygg miljö som samtidigt utmanar och lockar till lek, aktiviteter och musik. Här finns möjligheter att diskutera barns utveckling, föräldrarollen och andra aktuella ämnen. Öppna förskolan kan vara en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn. Våra aktiviteter är alltid gratis och öppna för alla. Varmt välkomna!

Stanna hemma vid symtom på sjukdom

Om ditt barn eller du har några som helst symtom på förkylning (snuva, hosta, ont i halsen och feber) så kan ni inte besöka oss.

Parklek

I samma lokaler erbjuds parkleksverksamhet med fokus på barn 7–12 år.

Ekholmens parklek