Öppna förskolans är ett fristående hus med äldre lokaler i närhet till förskolor och skola. Öppna förskolan ligger i anslutning till en parklek med gu

Öppna förskolan Ekholmen/Ekholmsvägen 192

Ekholmsvägen 192 Skärholmen

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter.

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Varje dag

10.00 har vi sångsamling utomhus

Vi tänder grillen klockan 15.00. Kom och grilla med oss!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för information och aktuella händelser.
Öppna förskolan i Skärholmen, Facebook
Öppna förskolan i Skärholmen, Instagram

Öppna förskolan Ekholmen består av ett fristående hus med ett stort rum med möjlighet till lek och samvaro. Kök med flera bord där lunch kan värmas. Utemiljön bjuder in till lek i en stor park med flera olika klätterställningar och andra utmaningar.

Nybryggt kaffe finns alltid och medhavd mat kan värmas.

Det är en kostnadsfri verksamhet för små barn 0–6 år i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan behövs. Öppna förskolan kan också vara en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn.

I samma lokaler erbjuds parkleksverksamhet 13.00–16.30 med fokus på barn 7–12 år.

Ekholmens parklek

Stanna hemma vid symtom på sjukdom

Om ditt barn eller du har några som helst symtom på förkylning (snuva, hosta, ont i halsen och feber) så kan ni inte besöka oss.

Skydda dig och andra från smittspridning, Folkhälsomyndighetens webbplats