Öppna förskolan

Öppna förskolan Årsta

Vättersparken 15

Öppna förskolan i Årsta välkomnar till en kostnadsfri verksamhet för barn 0-6 år. Vi erbjuder en mötesplats för barn och föräldrar i social gemenskap. Hos oss kan ni lära känna andra föräldrar med små barn. Vi finns på Facebook, öppna förskolorna EÅV

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Aktiviteter

Öppna förskolan ligger i Vättersparken med goda möjligheter till både inomhuslek och utomhuslek. Vi erbjuder spädbarnsmassagekurser. Inne på öppna förskolan finns ett stort ljust lekrum med pedagogiska leksaker. Rummet är avgränsat med grind, där den lilla delen fungerar som ateljé. I ateljén finns möjlighet att utforska olika material, skapa, måla och pyssla. Tillgång till kök med bekvämligheter finns.

Vättersparken, där öppna förskolan ligger, är utrustad med bland annat sandlåda, vattenlek, gungor, linbana och en plaskdamm som är öppen sommartid.

Måltider

Hos oss kan du köpa fika till självkostnadspris och betala med Swish. Du kan också ta med egen mat eller mellanmål och värma på plats.

Enskede-Årsta-Vantörs Öppna förskolor är främst till för föräldralediga och deras barn som bor i stadsdelen och för de barn som inte är inskrivna i förskolan.

Personalen uppmuntrar föräldrarna i deras roll som förälder och barns utveckling och behov.

Välkomna hälsar Titti och Ulrika

Våra öppettider

13.00-16.00 Babyöppet 0-6 månader

9.00-12.00 Öppet för barn 0-6 år

Vissa torsdagar har vi stängt för möten och planering. Reservation för vissa ändringar. Vi finns på facebook ” öppna förskolorna EÅV”. Där lägger vi ut aktuell information.

Tänk på att:

• inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande.
  • du och ditt barn ska vara friska när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.