Öppna förskolans lokaler har bland annat ett stort ljust rum där möjligheterna till skapande, sång och lek finns.

Öppen förskola Kungssätravägen 33

Kungssätravägen 33 Skärholmen

Öppna förskolan, nära Sätra centrum, är en kostnadsfri verksamhet för små barn mellan 0-5 år i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar, eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan behövs. Välkomna!

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Aktiviteter

Besök oss så ofta du vill och lek i vår mysiga miljö, ta en kaffe och ta chansen att lära känna nya vänner stora som små. Prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap.

Vi sjunger varje dag klockan 11.00 och 14.00

• Babymåndag: endast för barn upp till 1 år. Babyrytmik klockan 11.
  • Färgtisdag: låt ditt barn utforska med färg!
  • Teckenonsdag: fokus på tecken som stöd.
  • Utetorsdag: klockan 13 går vi till parkleken Kulan.
  • Vattenfredag: lek vid vattenbord.

Öppna förskolans lokaler ligger i samma fastighet som bland annat vårdcentralen i Sätra. Ett stort ljust rum där möjligheterna till skapande, sång och lek finns. Kök och matplats finns i rummet. Det finns ingen gård i anslutning till öppna förskolan, men närhet till stor park och promenadavstånd till skogen och Mälaren.

Måltider

Nybryggt kaffe och te finns på öppna förskolan varje dag. Medhavd mat kan värmas upp och ett matrum med flera platser erbjuds.

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter. Öppna förskolan är en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn. Kom och utforska vår lekvänliga lokal med spännande material och roliga leksaker.