Coronaviruset: Öppna förskolan är stängd till och med den 24 januari.

Öppen förskola Introduktionsförskola Grimstagatan

Grimstagatan 179

Grimstagatan är en mötesplats för föräldrar/vuxna med barn 0–5 år som inte är inskrivna i förskola. Välkommen att ingå i en gemenskap tillsammans med andra små och stora i en barnvänlig miljö. Verksamheten är kostnadsfri.

Öppen förskola
Hässelby-Vällingby

Aktiviteter

På öppna förskolan är du som har barn i åldern 0-5 år välkommen att träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter, sjunga och leka med ditt barn. Du kan få gratis stöd och ställa frågor som handlar om att vara förälder.

Introduktionsförskolan är till för dig förälder som vill träna på det svenska språket och lära dig mer om det svenska samhället. Du får öva din svenska på ett lustfyllt sätt samtidigt som barnen utvecklar sitt språk genom lek, sång, rytmik och drama.

Endast lokaler inomhus. Verksamheten är förlagd i bottenplan av ett flerfamiljshus med närhet till en obemannad lekpark.

Tänk på att:

• inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande
  • ditt barn ska vara frisk när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra

Föräldrarådgivning

Vår föräldrarådgivare kan ge dig stöd i din roll som förälder i individuella samtal eller i grupp. Kom förbi eller ring och boka tid med föräldrarådgivare Emma på telefonnummer 076-12 053 63.