Öppen förskola Introduktionsförskola Grimstagatan

Grimstagatan 179

Grimstagatan är en mötesplats för vårdnadshavare med barn mellan 0 och 5 år som inte är inskrivna i förskola. Välkommen att ingå i en gemenskap tillsammans med andra små och stora i en barnvänlig miljö. Verksamheten är kostnadsfri.

Öppen förskola
Hässelby-Vällingby

• Entré och entréhall för rullstolsburen

Aktiviteter

På öppna förskolan är du som har barn i åldern mellan 0 och 5 år välkommen att träffa andra vårdnadshavare, utbyta erfarenheter, sjunga och leka med ditt barn. Du kan få gratis stöd och ställa frågor som handlar om att vara förälder.

Introduktionsförskolan är till för dig som vill träna på det svenska språket och lära dig mer om det svenska samhället. Du får öva din svenska på ett lustfyllt sätt samtidigt som barnen utvecklar sitt språk genom lek, sång, rytmik och drama.

Endast lokaler inomhus. Verksamheten är förlagd i bottenplan av ett flerfamiljshus med närhet till en obemannad lekpark.

Tänk på att inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande. Ditt barn och du ska vara friska när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.

Föräldrarådgivning

Vår föräldrarådgivare kan ge dig stöd i din roll som förälder i individuella samtal eller i grupp. Kom förbi eller ring och boka tid med föräldrarådgivare Emma på telefonnummer 076-12 053 63.