Öppna förskolans är ett fristående hus med äldre lokaler i närhet till förskolor och skola. Öppna förskolan ligger i anslutning till en parklek med gu

Öppen förskola Ekholmsvägen 192/ Ekholmen

Ekholmsvägen 192 Skärholmen

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter.

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Vi sjunger varje dag klockan 11.00!

Fredag 20 mars kl.10 uppmärksamma vi högtiden Nowroz , nyåret som firas i Iran, Kurdistan, Afganistan, Tadzjikiatan, Azerbadzjan.
Vi berättar om varför man firar Nowruz, vi dukar fram en bricka med 7 symboliska saker som hör till högtiden. Vi bjuder på lite gott och dansar vi tillsammans med kurdiska kläder.

Ni är hjärtligt välkomna att fira tillsammans med oss!

Öppna förskolan Ekholmen består av ett fristående hus med ett stort rum med möjlighet till lek och samvaro. Kök med flera bord där lunch kan värmas och ätas. Utemiljön bjuder in till lek i en stor park med flera olika klätterställningar och andra utmaningar.

Nybryggt kaffe finns alltid och medhavd mat kan värmas.

Det är en kostnadsfri verksamhet för små barn mellan 0-6 år i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan.Öppna förskolan kan också vara en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn.

SFI för föräldralediga

I samma lokaler erbjuds parkleksverksamhet mellan 13-16.30 med fokus på barn mellan 7-12 år.