På bilden ser man en stor lekutrustning i sand med torn, klätterväggar, rutschkana och klätterställningar.

Kulans öppna förskola

Frösätrabacken 50

Kulan ligger i Sätra, en kort promenad från Sätra centrum. Det är en kostnadsfri verksamhet för små barn 0–6 år, i sällskap med vuxen. Hit kommer föräldralediga, släktingar eller andra vuxna som är hemma med barn. Ingen anmälan behövs.

Öppen förskola
Skärholmen

• Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Entré och entréhall för rullstolsburen
  • Tydlig skyltning

Vi är utomhus varje dag och klockan 10.00 har vi sångsamling.

Torsdagar 14.00–16.00 grillar vi tillsammans (ta med något att grilla).

Facebook och Instagram

Följ oss gärna på sociala medier för information och aktuella händelser.

Öppna förskolan i Skärholmen, Facebook
Öppna förskolan i Skärholmen, Instagram

Utemiljö

Vi har en stor parklek med:

• gungor
  • klätterställningar
  • grillplats
  • bänkar och bord.

Som besökare får du tillgång till:

• cyklar
  • bollar
  • pyssel och material för skapande
  • schack
  • olika brädspel.

Vi har ett stort fokus på vår stadsodling och aktiviteter kring det.

Innemiljö

Kulan har fräscha ljusa lokaler där miljön är inbjudande för både barn och vuxen. Material och aktiviteter är anpassade efter yngre och äldre barn.

Måltider

Här finns nybryggt kaffe och te till besökarna varje dag. Medhavd mat kan värmas i mikrovågsugn.

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet där barnen, i grupp och tillsammans med vuxna besökare och pedagoger får möjligheter att lära och utvecklas. Vuxna och barn får möjlighet till social samvaro och chans att skapa nya kontakter. Öppna förskolan kan också vara en introduktion till förskolan och verksamheten bygger på ett aktivt deltagande av och med vuxna och barn.

Här kan du prata med våra pedagoger, träffa andra familjer och ta del av en trevlig gemenskap. Välkomna till oss!

Stanna hemma vid symtom på sjukdom

Om ditt barn eller du har några som helst symtom på förkylning (snuva, hosta, ont i halsen och feber) så kan ni inte besöka oss.

Skydda dig och andra från smittspridning, Folkhälsomyndighetens webbplats