Två barn som sitter på golvet och bygger ett torn av Kaplastavar

Introduktionsförskola Söderberga allé 10

Söderberga allé 10

Introduktionsförskolan är till för vårdnadshavare och barn (0–5 år) som inte är inskrivna i förskola. Här får ni tillfälle att leka, läsa sagor, sjunga, skapa och bara vara tillsammans med era barn.

Öppen förskola
Bromma

• Entré och entréhall för rullstolsburen

Aktiviteter

På introduktionsförskolan träffas vårdnadshavare och barn (0–5 år) och ges tillfälle att leka, läsa sagor, sjunga, skapa och bara vara tillsammans med era barn.

Här finns möjlighet att få stöd i föräldraskap och råd om barns utveckling och lärande i samvaro med andra vårdnadshavare och personal. Vi samverkar med andra verksamheter som möter dig som förälder med små barn. Introduktionsförskolan är även en plats där vårdnadshavare och barn får möjlighet att lära sig och öva på svenska språket tillsammans med sitt barn och andra.

Egen gård med närhet till natur.

Inga måltider serveras.

Vi värnar om introduktionsförskolan som en demokratisk mötesplats för lärande och gemenskap. Förhållningssättet är förankrat i djup respekt för barn, där vi ser alla barn som intelligenta med stark drivkraft att utforska världen. Vi arbetar för att skapa en inbjudande miljö för barnen där kreativitet, lek och undersökande står i fokus.

Tillsammans kan vi skapa en introduktionsförskola som är meningsfull och utvecklande för både vårdnadshavare och barn.

Verksamheten är konstadsfri. Ingen föranmälan krävs. Under öppettiderna, kom när det passar dig och ditt barn. Välkomna.

Tänk på att

• inte använda parfymer eller andra starka dofter
  • du och ditt barn ska vara friska när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.