Två barn som sitter på golvet och bygger ett torn av Kaplastavar

Introduktions/öppna förskolan Söderberga allé 10

Söderberga allé 10

Introduktionsförskolan är en mötesplats för föräldralediga nyanlända vårdnadshavare med barn 0-5 år. Öppna förskolan vänder sig till alla föräldralediga vårdnadshavare med barn 0-5 år.

Öppen förskola
Bromma

• Entré och entréhall för rullstolsburen

Aktiviteter

Måndagar kl 13.30-15.30 kan föräldralediga nyanlända delta i sfi -svenska för föräldralediga.

Torsdagar välkomnar Svenska med baby till aktiviteter för nyanlända och etablerade i Sverige. Verksamheten riktar sig till föräldrar och barn ca 0–2 år med olika bakgrund. Vi samtalar, byter erfarenheter, sjunger, fikar och tränar svenska. Träffarna leds av gruppledare som också är föräldralediga.

Egen gård med odling av bär och grönsaker. Närhet till naturområden och parker.

Inga måltider serveras.

Vi värnar om att introduktions/ öppna förskolan som en demokratisk mötesplats för lärande och gemenskap.

Här finns möjlighet att få stöd i föräldraskap och råd om barns utveckling och lärande i samvaro med andra vårdnadshavare och förskollärare.

Vi arbetar för att skapa en inbjudande miljö för barn och vårdnadshavare där kreativitet, lek och undersökande står i fokus.

Introduktionsförskolan är en mötesplats för föräldralediga nyanlända vårdnadshavare med barn 0-5 år. Här kan ni umgås med andra vuxna och barn. Leka, läsa sagor, sjunga, skapa och bara vara tillsammans med ert barn.

Öppettider:

Måndag: 09.00-15.30 sfi Svenska för föräldralediga 13.30-15.30

Fredag: 09.00-14.00

Öppettider:

Tisdag 09.00-14.00

Onsdag 09.00-14.00

Torsdag 09.00-14.00 Svenska med baby 10-11.30 . Verksamheten är konstadsfri. Ingen föranmälan krävs under öppettiderna, kom när det passar dig och ditt barn. Välkomna!

Tänk på att

• inte använda parfymer eller andra starka dofter.