Hipp hopp

Duvbovägen 127

Här deltar du i verksamheten tillsammans med ditt barn. Du kan knyta kontakter med andra föräldrar och barn, leka, med mera. Hipp hopp ligger i anknytning till förskolan Bromstens gård.

Öppen förskola
Spånga-Tensta

• Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga

Varje dag har vi en sång och rörelsestund kl. 10.30.

I skaparhörnan kan ni tillsammans prova på olika material som till exempel: fingerfärg, målarfärg och lera.

På tisdagar har vi babydag. Då erbjuder vi även spädbarnsmassage. Till den behöver du anmäla dig i förväg.

Öppna förskolan ligger på en lummig, stor gård som delas med Bromstens gårds förskola i en område med hyreshus, radhus och äldre villor. Buss 118 och 512 stannar precis utanför - hållplats Bromstens gård. Inomhus väntar en inspirerande pedagogisk miljö på dig och ditt barn.

Måltider

Det finns möjlighet att köpa fika till självkostnadspris. Det finns möjlighet att värma egen medhavd mat.

För allas trevnad på öppna förskolan - alla dagar
Är du eller ditt barn snorigt och hostigt vänligen stanna hemma och krya på er!