Ingången

Finska öppna förskolan Stureby/Svedmyra

Tussmötevägen 171

TILLSAMMANS HJÄLPS VI ÅT att minska smittorisken för Corona! Följande gäller: - Är du, ditt barn eller någon i din familj sjuka? Stanna hemma. - Varit utomlands? Besök inte öppna förskolan på 14 dgr. - Tvätta händerna! Vi håller öppet som vanligt!

Öppen förskola
Enskede-Årsta-Vantör

Uppgift saknas

Aktiviteter

Finsk öppen förskola i Stureby/Svedmyra. Tisdagar 13.00-15.30, 7 januari - 9 juni 2020. Tussmötevägen 171, öppna förskolan i Stureby/Svedmyra

Vi sjunger finska barnsånger, träffar andra finsktalande barn och föräldrar. Ingen föranmälan behövs.

Suomalainen avoin esikoulu
Stureby/Svedmyra, osoite Tussmötevägen 171
tiistaisin klo. 13.00-15.30

Tervetuloa laulamaan suomalaisia lastenlauluja sekä viihtymään mukavan yhdessäolon merkeissä.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Finska öppna förskolan ligger i Öppna förskolan Stureby/Svedmyras lokaler i Stureby sjukhem. Fina ljusa, lekvänliga lokaler med park utanför.

Måltider

Hos oss kan du köpa fika till självkostnadspris och betala med Swish. Du kan också ta med egen mat eller mellanmål och värma på plats.

Vårterminen 2020. Terminen börjar 7 januari och slutar 9 juni.

Osoite: Stureby/Svedmyra avoin esikoulu Tussmötevägen 171, 122 64 Enskede Puhelin: 08-508 14 071

Tänk på att:

• inte använda parfym eller andra dofter som kan vara allergiframkallande.
  • du och ditt barn ska vara friska när ni besöker oss för att minska risken att smitta andra.