Farstaängens öppna förskola, Färnebogatan 75

Farstaängens öppna förskola

Färnebogatan 75

Välkommen till öppna förskolan Farstaängen i Farsta, en mötesplats för föräldrar och andra vuxna tillsammans med barn 0- 5 år. Här kan ni träffas i en trygg och pedagogisk miljö, delta i aktiviteter och skapa nya kontakter.

Öppen förskola
Farsta

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Aktiviteter

Du och ditt barn är välkomna att leka, sjunga, skapa eller ”bara vara”. Varje dag har vi sångstund, vi leker, ramsar och sjunger tillsammans. Vi erbjuder aktiviteter som utflykter, förstahjälpen utbildning, fotografering av barnen och hand och fotavtryck. Öppna förskolan arrangerar teater, musik, mm i verksamheten. Vi gör även gemensamma arrangemang med övriga Öppna förskolor i Farsta.

Lokalen är anpassad för barn i alla åldrar, ungdomar och vuxna. För de små barnen finns anpassat lekmaterial, rutchkana, mjuka mattor, mm.

Måltider

Vi har även fika, dryck, smörgåsar, hembakat, frukt och barnmatsburkar till försäljning. Det går bra att ta med sig egen lunch eller mellanmål hit. Vi har ett komplett kök. Vi har barnstolar och möjlighet finns möjlighet att värma mat.

Öppna förskolan har samarbete med BVC, Famnen och BMM.

Öppna förskolan delar lokal med parkleken som har verksamhet på eftermiddagarna.

Du får gärna komma med synpunkter och förslag på innehåll och aktiviteter. Brukarenkäter görs varje år.

Måndag, onsdag, torsdag kl 9.00-12.00.
Tisdag (babydag 0-9 månader) kl 9.00-13.00.

Sångstund varje dag: Måndag, onsdag, torsdag kl 10.00, tisdag kl