Öppna förskolan på solhems hagväg

Familjecentralen, Solhems hagväg 10

Solhems hagväg 10

Välkommen till öppna förskola på Familjecentralen. Verksamheten vänder sig till barn 0-6 år som inte är inskrivna i barnomsorgen. Det är kostnadsfritt och du behöver inte anmäla dig i förväg.

Öppen förskola
Spånga-Tensta

• Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss

OBS! Just nu är alla ordinarie aktiviteter inställda. Endast uteverksamhet.

Öppna Förskolan ligger i en familjecentral med barnvårdcentral, barnmorskemottagning och familjerådgivning i samma hus. Vi erbjuder en mötesplats där föräldrar och barn välkomna till en lekvänlig miljö med stort lekrum, hopp- och byggrum. Det finns även ett amnings- och skötrum samt ett kök.

Fika finns till självkostnadspris. Möjlighet att värma egen mat.

Öppna förskolan leds av Tarja, Ewa och Marita. Du har möjlighet att dela tankar och funderingar med oss. Du och ditt barn får en introduktion till förskolan genom sång, rörelse och skapande.