Armfeltsgatan 2

Öppna förskolan på Armfeltsgatan riktar sig i första hand till barnfamiljer som är föräldralediga. Under pandemin tas barn 0-2 år emot som ej är inskrivna på förskola. Våra lokaler ligger i samma hus som Olaus Petrikyrkan. Entrén ligger på baksidan.

Öppen förskola
Östermalm

Uppgift saknas

Aktiviteter

Vi tar emot besökare måndag - torsdag. Se vår hemsida för aktuella öppettider och uppdaterad information, https://www.svenskakyrkan.se/oscars-forsamling .

Klockan 10.00 - Sångstund, varje dag. Då sjunger vi gamla och nya barnvisor tillsammans.

Cirka en gång i månaden är sångstunden i Olaus Petrikyrkan, datum finns på vår webbplats.

Avgift

25 kronor per gång eller 600 kronor per termin. Betala gärna med swish på plats till nummer 123 268 49 26.

Vi ber alla besökare visa respekt mot våra pedagoger och de andra besökande familjerna. Vi hjälps åt att städa efter lekens slut, inför sångstund och innan hemgång.

När barnen är förkylda, febriga, magsjuka eller har ett försvagat allmäntillstånd ska de vara hemma. De är välkomna tillbaka när de är friska och inte längre riskerar att smitta de andra besökande familjerna. Vid magsjuka ber vi er vara hemma minst 48 timmar efter sista symptom. Vi följer Vårdguidens/1177.se:s rekommendationer.

Vi erbjuder ett enklare fika till självkostnadspris. Det mesta är ekologiskt.

På Öppna förskolan har vuxna (föräldrar, mor- och farföräldrar, barnvakter med flera) möjlighet att träffa andra vuxna och dela tankar och erfarenheter. Barnen har möjlighet att träffa andra barn men framför allt få möjlighet att röra sig i en barnsäker och pedagogiskt stimulerande miljö. Här kan de besökande läsa sagor, leka, måla och rita.

Ingen föranmälan krävs. Ni som besökare kan komma när det passar era rutiner under dagen, dock senast 45 minuter före stängning.

Med tanke på covid-19 pandemin har vi under läsåret 2020-2021 anpassat vår verksamhet. Bla har vi nu ett begränsat antal besökare som vi släpper in. Mer och den senaste uppdaterade informationen finns alltid på vår hemsida. Välkomna!

Till vår stora glädje har vi under en längre tid haft många besökande till Öppna förskolan. Det finns dock en begränsning för hur många vi kan vara i våra lokaler, både ur ett säkerhets- och ett arbetsmiljöperspektiv. Därför sätter pedagogerna upp en stopplapp när det är fullt. I samband med att några familjer går hem tar vi emot nya besökande igen. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och vi tackar för visad förståelse om ni möts av en stopplapp. Vi gör detta med omtanke för alla, både stora som små besökare. Tack på förhand för ett gott samarbete!