Armfeltsgatan 2

Öppna förskolan på Armfeltsgatan riktar sig i första hand till barnfamiljer som är föräldralediga. Vi tar emot barn 0-5år. Mån-tors: 9.00-12.30. Våra lokaler ligger samma hus som Olaus Petrikyrkan. Vår entré ligger på baksidan (följ skyltarna runt)

Öppen förskola
Östermalm

Uppgift saknas

Aktiviteter

Församlingens öppna förskolor är för barn 0-5 år i vuxens sällskap. Verksamheten leds av pedagogiskt personal med lång erfarenhet av att arbeta med barn. Vi hälsar alla friska barn och vuxna varmt välkomna!

Kl 10 - Sångstund, varje dag. Då sjunger vi både gamla och nya barnvisor tillsammans.

Ungefär en gång i månaden har vi sångstunden i Olaus Petrikyrkan. Se aktuella datum på vår hemsida.

Avgift: 25 kr/gång eller 600 kr/termin.

Det går bra att betala med swish på plats, swishnr. 123 268 49 26

Vi ber alla besökare visa respekt mot våra pedagoger och de andra besökande familjerna. Vi hjälps åt att städa efter lekens slut, inför sångstund och innan hemgång.

När barnen är förkylda, febriga, magsjuka eller har ett försvagat allmäntillstånd ska de vara hemma. De är välkomna tillbaka när de är friska och inte längre riskerar att smitta de andra besökande familjerna. Vid magsjuka ber vi er vara hemma minst 48h efter sista symptom. Vi följer Vårdguidens/1177.se´s rekommendationer.

Vi erbjuder ett enklare fika till självkostnadspris.

Det mesta är ekologiskt.

På Öppna förskolan har vuxna (föräldrar, mor-/ farföräldrar, barnvakter mfl) möjlighet att träffa andra vuxna och dela tankar och erfarenheter. Barnen har möjlighet att träffa andra barn men framför allt få möjlighet att röra sig i en barnsäker och pedagogiskt stimulerande miljö. Här kan de besökande läsa sagor, leka, måla och rita.

Ingen föranmälan krävs. Ni som besökare kan komma när det passar era rutiner under dagen, dock senast 45 min före stängning.

Till vår stora glädje har vi under en längre tid haft många besökande till Öppna förskolan. Det finns dock en begränsning för hur många vi kan vara i våra lokaler, både ur ett säkerhets- och ett arbetsmiljöperspektiv. Därför sätter pedagogerna upp en stopp-lapp när det är fullt. I samband med att några familjer går hem tar vi emot nya besökande igen. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och vi tackar för visad förståelse om ni möts av en stopp-lapp. Vi gör detta med omtanke för alla, både stora som små besökare. Tack på förhand för ett gott samarbete!