Barn i skog

Singtime

Åsgärdevägen 47

Familjedaghemmet Singtime drivs av mig, Angela Laurin, som enskild firma. Jag är utbildad barnskötare och har haft min verksamhet sedan 2009. Jag vill att alla ska känna sig trygga, välkomna och att det är roligt att komma hit.

Pedagogisk omsorg
Enskede-Årsta-Vantör

Uppgift saknas

Jag samarbetar med andra familjedaghem inom närliggande område.

Jag vill uppmuntra barnens nyfikenhet och lust till lärande genom sång och dans, samt att vistas mycket i naturen.

Jag erbjuder en god och näringsrik hemlagad mat i husmanskostens anda, mat som barn tycker om.

Jag lindar in läroplanens mål i motoriskt lärande och färdigheter under våra vardagliga göromål.
Målet är att barnen ska bli trygga, självständiga och fungera socialt med andra. Att lära barnen demokrati, solidaritet, jämlikhet och ansvar i olika situationer. Vi vill lägga grunden till ett livslångt lärande