Moa-lee Molins privata familjedaghem

Värmlandsvägen 97

Jag erbjuder en lugn miljö där man kan känna sig trygg och sedd i en liten grupp. Utevistelse är en stor del i vardagen i både skog och park, även skapande och rörelse. Jag samarbetar med två andra dagmammor.

Pedagogisk omsorg
Farsta
Uppgift saknas

Uppgift saknas

Den större delen av verksamheten bedrivs utomhus och då även rörelse, skapande tas med ut till skog/ parker och skapas och utförs efter olika teman.

Jag lägger stor vikt vid den fria leken och Arbete med Kungaskogen och läran om empati, känslor och hur man är en bra kompis går som en röd tråd hela tiden.

Vi befinner oss i ett radhus med uteplats på fram och baksida och närhet till park och grönområden med plats för lek och äventyr.

Ett stort lekrum utformat med material och inredning utifrån barnens intressen samt behov. Plats för skapande, pyssel och lek finns på olika stationer.

Maten lagas varierande från grunden med ekologiska matvaror samt vegetariska rätter.

Vi hjälps åt i matlagningen på olika sätt

Varje barn ska känna trygghet och lust att lära och upptäcka. Att kunna visa empati och vara en fin vän samt ha roligt tillsammans.

Att samarbeta och leka tillsammans .

Genom att arbeta med dessa mål i verksamheten med inflytande utifrån läroplanen, barnkonventionen,likabehandlingsplan och utifrån barnens intressen uppnås dessa mål.