Koja

Miriam Lindroos

Öbackavägen 14

Jag driver ett enskild familjedaghem med barnen i fokus. Verksamheten utgår och utformas utifrån barnen och deras intressen. Vi är ute mycket och arbetar med ett ekologiskt tänk i både miljö och förhållningssätt.

Pedagogisk omsorg
Bromma

Uppgift saknas

Med ett veckoschema som rymmer både skogsäventyr, disco och utflykter skapar vi spännande och meningsfulla dagar tillsammans.

Jag tror på ett uppriktigt och nära samarbete med både barn och vårdnadshavare där vi tillsammans strävar efter vad som är bäst för barnen.

Jag bor i en villa i Nockebyhov med en barnvänlig trädgård som rymmer många möjligheter till lek. Trädgården gränsar mot Ryssmuren med äng och lekpark. Naturreservatet Judarn ligger ett stenkast bort.

Jag lagar mycket mat och strävar efter att så mycket som möjligt ska vara ekologiskt. Vi äter mycket frukt och grönt.

Genom att utgå från barnens egna förutsättningar och intressen skapas en pedagogisk miljö som passar just den unika barngruppen. Jag arbetar med vardagspedagogik där vi lär oss tillsammans och av varandra med läroplanens mål naturligt integrerade i verksamheten.