Illustration - barn påväg till förskola

I Ur och Skur Kråkungarna

Brudkronevägen 4

En I Ur och Skur-verksamhet. Vilket innebär mycket utevistelse i skog och mark. Vi har naturen och djuren som stomme i planeringen av verksamheten. Det man kan göra inne, går precis lika bra att göra ute, och det finns kläder efter väder.

Pedagogisk omsorg
Älvsjö

Uppgift saknas

En I Ur och Skur-verksamhet. Mycket utevistelse. Tema om djur och natur. Utematematik och olika uppdrag i skogen, och frilufts skolorna varje termin.

Stor tomt som inbjuder till lek. Lekrum med olika byggmaterial. Sagoböcker, rit och- målar material. Dockor, bilar med garage och så vidare.

Mycket ekologisk mat. Lagar mest husmanskost. Källsorterar med barnen. Har eget kök.

Följer läroplanen. Vara medagerande och med upptäckande med barnen. Lära barnen att bli självständiga individer och att varje barn blir sett varje dag. Och att barnen känner sig trygga.

Har elvagn som rymmer fyra små barn. Har även iPad.