Barn på promenad.

Familjedaghemmet Småänglarna

Nipfjällsvägen 6

Är utbildad barnskötare med många års erfarenhet. Vi är ute mycket i natur o lekparker. Vi har gemensamma aktiviteter tillsammans med andra pedagoger och ett fungerande vikariesystem. Vi samarbetar med St.Ansgars förskola där 4-5 åringarna går 15 t/v

Pedagogisk omsorg
Bromma

Uppgift saknas

Jag vill att min verksamhet ska vara rolig lärorik och trygg. Alla ska känna sig välkomna och bekräftade, utveckla empati och respektera varandra och visa hänsyn och omtanke.

Bor i tre rum o kök, har ett lekrum + att barnen får vara överallt och leka. Vi har några minuters gångavstånd till två lekparker var av den ena är vår så kallad "hemmapark" där vi har ett litet hus med leksaker, cyklar, pyssel mm. Den parken renoveras just nu och blir klar i juni 2017. Vi har också nära till parkleken Tranebergsängen med stora ytor och plaskdamm. Har även nära till min kolonilott som ligger intill ett bad med sandstrand dit vi går ibland.

Gör hemlagad mat. Försöker använda mycket ekologiska produkter.

Vara en god o trygg förebild och se varje barn. Ge barnen dagligt utrymme för den fria leken, narurupplevelser och rörelser. Ge barnen kunskap och ta ansvar efter förmåga. Låta alla barn få känna sig omtyckta och respekterade