Illustration - barn påväg till förskola

Familjedaghemmet Lilla minklyan

Arrendevägen 80

Spånga-Tensta

Lilla minklyan ligger i en villa i Sundby/Spånga. Här ska barnen känna sig trygga, visa respekt och att ha inflytande verksamheten. Jag strävar efter bra föräldrasamverkan och att barnen lär sig de viktigaste grunderna innan de ska till skolan.

Pedagogisk omsorg

Inga uppgifter

Jag arbetar för att få barnen trygga, vilket gör att de blir självständiga och kan ta eget ansvar. För att nå det använder jag mig av vardagspedagogik efter vad som står i läroplanen. Jag ser möjligheter till barns lärande i dagens alla rutiner och aktiviteter.

Lyssnar och tar barnen på allvar.

Jag har 2 lekrum med pedagogiska leksaker och pysselmaterial. Stor fin trädgård med gungor och sandlåda m.m.

Jag serverar en god, varierande och näringrik kost som vi äter i en lugn och trevlig miljö.

Att barnen i en stimulerande hemmiljö får erfarenhet, upplevelser och trygghet som de kommer ha glädje av i hela livet.