Barn och blåsippor

Familjedaghemmet Åsa Gåsa

Beckombergavägen 37

Vi startade 1998 och ligger i Norra Ängby. Barnomsorg i mindre grupp med nära samarbete med andra familjedaghem. I verksamheten arbetar en barnvänlig labrador (hund) med barnen. Hon deltar i lekar, lyssnar på sagor, tröstar med mera.

Pedagogisk omsorg
Bromma

Uppgift saknas

Verksamheten har aktiviteter med andra familjedaghem varje förmiddag. Vi har skogspromenad, rytmik och rörelse, sångstund, djurskötarkurs på närbelägen 4H-gård, med mera. Under eftermiddagen får barnen leka, pyssla, spela och ha kul tillsammans.

Barnvänligt tryggt hem och trädgård med sandlåda, lekstuga, rutschkana som angränsar till en skog, där vi leker varje dag.

Hemlagad husmanskost med mycket grönsaker och frukt. Mestadels ekologisk mat.

Familjedaghemmet följer de allmänna råden och riktlinjerna för pedagogisk omsorg. Alla barn ska känna sig trygga och få en god omvårdnad medan föräldrarna arbetar. Ett nära samarbete med alla föräldrar och god inblick i den dagliga verksamheten.