Illustration - barn påväg till förskola

Familjedaghem Siden å Sammet

Aprikosgatan 25

Mitt familjedaghem sätter barnet i fokus. Hos mig får barnen tillbringa mycket tid utomhus året runt. Vi är i skogen såväl som att vi besöker olika lekplatser. Jag lagar hemlagad mat och använder helst ekologiska produkter.

Pedagogisk omsorg
Hässelby-Vällingby

Uppgift saknas

Familjedaghem med mycket utevistelse och trevliga aktiviteter. Jag anpassar verksamheten efter barnens behov, åldrar och intressen. Vill kunna se varje barn.

Bor i rymlig lägenhet nära Hässelby strands tunnelbana och bussar. Mycket nära Grimsta friluftsområde. Det finns gott om lekplatser i närområdet.

Jag lagar maten själv i mitt kök. Väljer gärna ekologiska produkter.

Jag följer läroplanen och mitt mål är att få glada, trygga, lyckliga och kunniga barn.

Jag använder kyrkans lekskola som komplement till min verksamhet. Vill också berätta att jag har en liten hund. Ring mig gärna, så kan jag berätta mer om mig själv och verksamheten.