Illustration - barn påväg till förskola

Elisabeth Aringstam, familjedaghemmet Larven

Ekholmsvägen 230

Vi finns i Skärholmen. Erbjuder en flexibel och stimulerande verksamhet i trygg hemmiljö med små barngrupper. Daglig utevistelse i parker och skog. Samarbetar med två andra familjedaghem. Gemensamma aktiviteter som utflykter sång rytmik med mera.

Pedagogisk omsorg
Skärholmen

Uppgift saknas

Grundlägga en sund livsstil med fysiska aktiviteter, utevistelse i skogen och i parker. Det är viktigt att barn får utveckla sin grovmotorik som att till exempel rulla, åla, krypa och balansera. Följer allmänna råd för familjedaghem. Erbjuder en trygg verksamhet med mycket lek och utevistelse.

Barnen har ett eget lekrum i mitt hem. På gården finns det gungor sandlåda och rutchkana. Bakom mitt hus har jag en stor park med bland annat linbana, gungor, båt, buss med mera.

Barnen bjuds på hemlagad varierad kost. Frukt på förmiddagen, mellanmål kan bestå av smörgås, yoghurt eller gröt.

Mitt mål är att alla barn ska utvecklas som nyfikna, trygga, ansvarskännande, empatiska och självständiga. Jag vill förmedla kunskap genom lek och upplevelser.