Grafik på förskola, barn och lekplats.

Barnkammaren Stamgatan 63

Stamgatan 63

Vi är mycket ute i naturen och besöker kulturella aktiviteter. Jag samarbetar dagligen med närliggande familjedaghem. Tillsammans bedriver vi åldersrelaterade verksamhet i större och mindre grupper. Önskar du mer info, kontakta mig.

Pedagogisk omsorg
Enskede-Årsta-Vantör

Uppgift saknas

Jag tror på små grupper där verksamheten bedrivs i hemmiljö, där alla blir sedda, alla kan få hjälp, det är lung och ro. Därav följer att jag månar om individen.

Jag bor nära stamparken där vistas jag och barnen en del, besöker också andra parklekar i närområdet.

Jag lagar all mat själv i mitt egna kök, kosten är näringsriktig sammansatt så att barnen får det de behöver. Matsedeln är mycket varierande, ibland förekommer också vegetarisk mat.

Om du är genuint intresserad, kontakta mig så får du se och läsa verksamhetsberättelsen där mål och vision framgår.

Särskilt stöd och behov

Min verksamhet är allergianpassad.