Barn målar

Bambolino familjedaghem

Olof Jönssons gränd 15

Bambolino är ett privat familjedaghem som drivs av Giasmin Albakri, pedagog sedan 2007. Jag är fler språkigt jag talar grekiska och arabisk. Jag driver min verksamhet i en trygg lägenhet i Hässelby gård, nära skogen och olika parklekar.

Pedagogisk omsorg
Hässelby-Vällingby

Uppgift saknas

Jag bedriver min verksamhet i demokratiska former, reflektion hänsyn och lärande. Jag erbjuder barnen trygghet och trivsel genom att bygga varm relation med varje barn och en lugn stämning i barngruppen. Mitt mål är att barnen få bästa möjliga utveckling och lärande genom varierade aktiviteter som lek, spel, musik, dans teater, bad samt natur och miljö. Genom att uppmuntra barnens fantasi och nyfikenhet skapar jag livsglädje och trivsel. Hos mig får barnen utveckla sin självständighet, positiva och trygga individer. Att lära sig sitt eget värd och att alla människor är lika mycket värda oavsett kön, hudfärg eller religion.

Jag bedriva min verksamhet i en lägenhet i Hässelby gård som ligger i ett lugnt och härligt område det är nära till både skogen, lekparker och stranden även det ligger nära t-banan och buss stationen.

I min verksamhet får barnen möjlighet att smaka på olika sorters av hemlagad mat, självklart så anpassar jag matlagningen efter barns behov t.ex. laktosintolerant, allergisk, vegetarian.

Jag följer de mål och riktlinjer som finns i Stockholms läroplan det anges verksamheten värdegrund och uppdrag.

Jag bjuder barnen olika typer av miljöer t.ex. skogen, parklekar badar, för barnens utveckla sin motorik förmåga. Vi besöka museet teater som anpassade i barns ålder läser mycket bökar och besöka biblioteket. Hos mig har stor fokus på barns inflytande barnen får uttrycka sin tanker, känslor, viljor och behov, de ska känna sig delaktiga och hörda de kan påverka vardagen med sina idéer och tanker.vi älskar att pyssla, skapa, baka tillsammans även dansa och sjunga.

Jag sammarbeta med andra dagmammor i området och vi träffas regelbundet för gemensamma aktiviteter och utflykter även vi har en utmärket fungerade vikarie system vid behov.