Illustration - barn påväg till förskola

Azadehs Änglar

Linjemastarvagen 48

Azadehs Änglar är en pedagogiskt omsorg som bedrivs i Vällingby. Vi har 10 dagbarn mellan 1 till 6 år.

Pedagogisk omsorg
Hässelby-Vällingby

Uppgift saknas

Vår inriktning är Lek och lärande utifrån läroplanen. Genom en projektinriktat arbetessätt ges barnen förutsättningar att leka, skapa, utforskar och prova sina ideer. Arbeta inne och ute i olika konstellationer utifrån ett givet tema.

Verksamheten bedrivs i en stor villa på 180 kvm uppdelat i 3 stora rum med barnvänliga leksaker. Egen tomt där finns en stor sandlåda och rutschkana och andra miljövänliga utomhusleksaker.

Barnen serveras färsk hemlagad mat varje dag utan tillsatser och konserveringsmedel med ekologiska färska råvaror. Vi äter mycket frukt och grönsaker till maten.

Målet är att ge barnen den tid de behöver och att utvecklas i samma takt, i lugn miljö samtidigt som jag som vuxen finns alltid tillgänglig. Vi erbjuder en pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en enhet. Mitt mål är också att bidra till att stärka barnets identitet och själv känsla samt att lära sig respekt mot varandra och våra olikheter.