Annelis små hjärtan

Odengatan 92

Min omsorg bedrivs som pedagogisk omsorg med mitt hem som bas, vars målsättning är att ge barnen utifrån deras behov en trygg och lärorik omsorg.

Pedagogisk omsorg
Norrmalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen
  • Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss

Min omsorg erbjuder en kontinuitet med en vuxen som följer barnet under hela dagen och vill erbjuda både barn och föräldrar en verksamhet med varierade aktiviteter som Musik, Teater, Sång och andra kulturverksamheter men även Simning, Gymnastik, Rörelse och utevistelse. Detta i samspel med övrig pedagogisk verksamhet. Min verksamhet samarbetar även med andra utövare av pedagogisk omsorg i närområdet.

Inomhus

Stort lekrum där pedagogisk verksamhet bedrivs med leksaker anpassade till barn i åldersgrupperna 1–6 år, men även ett stort utbud för främjande av pedagogisk utveckling som material till pyssel, spel och pussel.

Utomhus

Verksamhet som lägger vikt på utevistelse lek och aktivitet, som Karlberg, Solvändan, Humlegården och Stora skuggan.

Min omsorg erbjuder barnen, en hemlagad varierad näringsrik kost.

Min verksamhets pedagogiska vision är att väcka barnens nyfikenhet och ge dem en trygg och harmonisk vardag med lärande och mycket lek.