Illustration - barn på väg till förskola

Dagbarnvårdare på Södermalm

Tideliusgatan 34 och Högbergsgatan 32

Söker du barnomsorg i en liten barngrupp i hemmiljö och nära kontakt med en vuxen? Då kan familjedaghem/dagbarnvårdare vara ett alternativ. Dagbarnvårdare arbetar mellan klockan 8.30 till 16.30 och har ledigt sex veckor under sommaren.

Pedagogisk omsorg

Inga uppgifter

Vi erbjuder små barngrupper i hemmiljö. Barnen får hemlagad mat och vi är mycket utomhus i närliggande parker på Södermalm.

Ditt barn vistas inne i hemmiljö som vi omvandlar tillsammans med barnen utifrån våra teman. Vi är ute så mycket som möjligt och besöker ofta Stora Blecktornsparken och Björns trädgård. Vi har också tillgång till en lokal i Björns trädgård för aktiviteter särskilt under den kalla årstiden.

Barnen får hemlagad mat varje dag.

Vi uppmuntrar barnen till lek, samspel och hänsynstagande och arbetar med olika teman utifrån barnens nyfikenhet och intressen. Vi dagbarnvårdare samarbetar med varandra så att barnen också lär känna varandra i de olika grupperna. Vi arbetar för barns lika värde. Samverkan med vårdnadshavare sker varje dag vid hämtning och lämning.

På Södermalm finns två kommunala familjedaghem. Vi har fem barn i varje daghem. Vill du veta mer – kontakta förskolechef Britt-Marie Anell-Hedberg på telefon 08-508 12 111.