Illustration - barn påväg till förskola

Margareta Söderbergs familjedaghem

Budbärarvägen 1

Farsta

Verksamheten baseras på upp till sex barn i åldrarna 1–6 år. Vi tar del av ett varierat kulturutbud såsom teater, bibliotek, mm. Uteverksamhet varje dag. I en kompletterande lokal har vi några dagar i veckan sång, rytmik och skapande verksamhet.

Pedagogisk omsorg

Inga uppgifter

Traditionell förskoleverksamhet i mindre grupp.

Radhus i Hökarängen. Fagerlidsparkens uteverksamhet, fagerlidsskogen, plaskdammen och kompletterande lokal.

Hemlagad mat med bra råvaror i största möjliga mån närproducerad.

En lugn och trygg miljö med personlig atmosfär där barnen får lika stort inflytande och utrymme i verksamheten. Att tillgodose barnens behov utifrån mognad och möjligheter. Stimulera barns språk och väcker deras nyfikenhet för bokstäver, siffror och begrepp. Att barnen får utveckla sin fantasi, lära sig samarbeta och stärka den sociala kompetensen.