Barn och blåsippor

Familjedaghemmet Åsa Gåsa

Beckombergavägen 37

Bromma

Familjedaghemmet startade -98 och ligger i Norra Ängby. Barnomsorg i mindre grupp med nära samarbete med andra familjedaghem. I verksamheten arbetar en barnvänlig labrador (hund) med barnen. Hon deltar i lekar, lyssnar på sagor, tröstar mm.

Pedagogisk omsorg

Inga uppgifter

Verksamheten har akviviteter med andra familjedaghem varje fm. Vi har skogspromenad, rytmik o rörelse, sångstund, djurskötarkurs på närbelägen 4H-gård, mm. Under em får barnen leka, pyssla, spela och ha kul tillsammans.

Barnvänligt tryggt hem o trädgård med sandlåda, lekstuga, rutschkana som angränsar till en skog, där vi leker varje dag.

Hemlagad husmanskost med mycket grönsaker o frukt. Mestadels ekologisk mat.

Familjedaghemmet följer de allmänna råden o riktlinjerna för Pedagogisk omsorg. Alla barn ska känna sig trygga och få en god omvårdnad medan föräldrarna arbetar. Ett nära samarbete med alla föräldrar och god inblick i den dagliga verksamheten.