Park, barn, träd, hus

Familjedaghemmet Maria Strand

Medevigatan 1

Norrmalm

Familjedaghemmet Maria Strand drivs som enskild firma och står under kontroll av utbildningsförvaltningen. Verksamheten håller en hög kvalitet av pedagogisk och vårdande omsorg. Ligger vid Vasaparken. Sex platser 1-6 år.

Pedagogisk omsorg

Inga uppgifter

Alla barn ska känna sig trygga och betydelsefulla hos mig. Att ha en positiv, trygg, rolig och lärorik tid samt erbjuda en pedagogisk verksamhet. Jag vill lägga grunden för ett livslångt lärande.

Innemiljön är en trea på 83 kvm. Barnen får vistas i alla rum med leksaker anpassat för barnens åldrar. Utemiljö är Vasaparken samt Torsgrändspark som även är inhängnad.

Maten som serveras är av god kvalité och de mesta ekologisk. Maten är hemlagad. Potatismos, soppa, pannkakor är lagade från grunden. Sylten är ekologisk och hemlagad. En vegetarisk dag i veckan. Jag följer Livsmedelsverkets rekommendationen.

Jag har som vägledning Förskolans Läroplan. Jag har återkommande aktiviteter som fri lek både inne och ute. Vi går till skogen samt skapánde och gymnastik. Alla barn följs upp med dokumentation och utvecklingssamtal.