Barn i natur.

Patricias familjedaghem

Nåttarövägen 24

Enskede-Årsta-Vantör

Pedagogisk omsorg som jag driver i ett mycket nära samarbete med ytterligare två familjedaghem. Vi är alla Ur&Skur utbildade så mycket av den pedagogiska verksamheten bedrivs utomhus.

Pedagogisk omsorg

Inga uppgifter

Att bedriva verksamheten ihop med ytterligare två familjedaghem ger möjlighet till att dela barnen åldersmässigt och utvecklingsmässigt i olika grupper. Vilket ger möjlighet till att följa förskolans läroplan.

Min bostad är barnanpassad och utrustad för att stimulera till lek och lärande.

Hemlagad mat ekologiskt och närproducerat. Då vi är storgrupp tillsammans har vi Catering från Sandborgen.

Att få in svenska språket, matematik, naturkunskap och teknik möjliggörs genom temaarbeten och åldersgruppsövningar bl.a. Att fortsätta samarbetet och dela upp ansvarsområden utefter kunskap, intresse och nyfikenhet så utvecklar jag/vi våra tre verksamheter.