Illustration - barn påväg till förskola

Maris barnomsorg

Sten Bergmansväg 55

Skarpnäck

Maris barnomsorg är en enskild firma som bedrivs i ett radhus i Hammarbyhöjden med fin gård och många lekmöjligheter.

Pedagogisk omsorg

Inga uppgifter

Stor vikt läggs vid barnens lärande och utveckling. Vi besöker teatrar, museum, och parker. Vi åker skridskor på vintern, har gympa med barnen och hyr in sångpedagoger. Under terminen arbetar vi med olika teman för att stimulera lärandet. Frilek är dock viktigt och prioriterat i verksamheten.

Verksamheten bedriv i ett trivsamt radhus med en stor lummig gård anpassad för barnlek, på sommaren flyttar vi ut mycket av verksamheten på den mysiga altanen. Inomhus finns flera lekrum som anpassas för barnens olika åldrar. Leksaker och material finns för att stimulera barnens utveckling. Vi har nära till skog och grönområden.

Barnen får hemlagad mat och får också vara med och bestämma matsedeln.

Varje termin läggs en planering utifrån läroplanen och verksamhetens nuvarande behov och möjligheter. Verksamhetensplanen följs upp veckovis samt varje terminsavslut för att säkerställa att vi ständigt arbeta med utveckling och förbättringar.

Jag har lång erfarenhet från förskola och som dagbarnvårdare. Hos mig får ditt barn utvecklas i en trygg hemmiljö. Jag har ett nära samarbete med föräldrarna. Vi äter hemlagad mat under lugna och trevliga former. Jag samarbetar och har ett vikariesystem med andra verksamheter.