Två flickor som håller handen

Kaksi Kieltä/Två Tungor

Idungatan 3-5

Finska Förskola för 1-5 åringar, två åldersindelade avdelningar. Bra pedagogisk kvalité. Fina, stora lokaler, trivsam utegård. Centralt läge i Stockholm.

Norrmalm

• Ledarhund och assistanshund välkommen Ledarhund och assistanshund välkommen

Alla våra pedagoger talar finska med barnen, vilket stärker barnens språk och identitet. Vi strävar efter aktiv tvåspråkighet. Pedagogiskt material finns på båda språken och vi bejakar både finska och svenska högtider och traditioner.

En typisk dag hos oss börjar utomhus på vår egen gård. En gång i veckan gör varje avdelning en utflykt till Hagaparken, Bellevueparken eller till en av många närliggande lekparker.

Vi använder oss av catering på förskolan.

Barnens lek och utforskande står alltid i centrum och styr vårt arbete. Vi följer den svenska läroplanen för förskolan (Lpfö 98/10), där språk, matematik, naturvetenskap och teknik, skapande och rörelse ingår.